Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Onze producten voor woonhuizen

Béton Ciré
De betonlook is niet meer weg te denken uit de interieurs van nu. Béton Ciré geeft iedere ruimte een stijlvolle industriële uitstraling. Béton Ciré Pro is zeer sterk, waterbestendig en bijzonder geschikt voor keuken, badkamer, douche of wastafel maar kan ook worden toegepast op de achterwand van het toilet of openhaard. Béton Ciré pro is volledig naadloos en zorgt voor een levendige uitstraling.

Dempend en praktisch
Beton cire kan overal over worden aangebracht, ook over bestaand tegelwerk, kalkzandsteen, gasbeton of zelfs MDF. De hechting van het product is uitzonderlijk goed. Daarnaast is een Béton Ciré Pro vloer geluiddempend en bijzonder praktisch in onderhoud. Bijzonder goed toepasbaar in badkamer en keukens vanwege de watervaste eigenschappen.

Kleuren en maatwerk mogelijk
Door de 76 standaard kleuren zijn vele afwerkingen mogelijk en kan de Béton Ciré Pro vloer volledig worden afgestemd op jouw specifieke wensen.

Voordelen:
– Bijzonder slijtvast
– Berekend op hoge belasting
– Naadloos aan te brengen
– Eenvoudig te onderhouden
– Waterresistent

Technische eigenschappen:

Vloerverwarming:
Kan op traditioneel systeem op basis van water-buizen (niet elektrisch) met bij voorkeur een extra spanningsarme voorbereidende laag op de zandcement dekvloer waar de vloerverwarming in zit.

Vloerdikte:
2 a 2,5 mm in 2 lagen

Aanbrengtijd:
Afhankelijk van grootte project ca 1,5 week doorlooptijd (incl uitharden ca 2 weken)


Metal Stuc
Met Metal Stuc maak je van een wand, vloer of object echt een bijzonder item in je interieur! Van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel, warm en natuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis is leverbaar in de basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Zink, Aluminium, Tin, IJzer en de bewerkingen Roest en Groen Oxide. De materialen zijn ook onderling te combineren waardoor vele verschillende effecten en kleurscharkeringen mogelijk zijn. Ook in combinatie met Béton Ciré Pro levert dit bijzondere effecten op.

Voordelen:
Naadloos aan te brengen
Veel decoratieve afwerkingen mogelijk