Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Onze producten voor kantoren en bedrijfsruimtes

Béton Ciré
Béton Ciré Pro is een uitstekende oplossing om de sfeer en kwaliteit van kantoorruimtes een stijlvolle uitstraling te geven. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het verbindt ruimtes met elkaar, is eenvoudig in onderhoud en bestand tegen hoge belasting. De vloer is ook toepasbaar over oneven ondergronden en bovendien eenvoudig schoon te maken.

Stijlvol en naadloos
Een vloer met Béton Ciré Pro geeft je kantoor een stijlvolle uitstraling en verbindt de verschillende ruimtes naadloos wat zorgt voor een rustig geheel.

Dempend en praktisch
Béton Ciré Pro kan overal over worden aangebracht, ook over bestaand tegelwerk, kalkzandsteen, gasbeton of zelfs MDF. De hechting van het product is uitzonderlijk goed. Daarnaast is een Béton Ciré Pro vloer geluiddempend en bijzonder praktisch in onderhoud.

Kleuren en maatwerk mogelijk
Door de 76 standaard kleuren zijn vele afwerkingen mogelijk en kan de Béton Ciré Pro vloer volledig worden afgestemd op jouw huisstijl en specifieke wensen.

Voordelen:
– Bijzonder slijtvast
– Berekend op hoge belasting
– Naadloos aan te brengen
– Eenvoudig te onderhouden

Technische eigenschappen:

Vloerverwarming:
Kan op traditioneel systeem op basis van water-buizen (niet elektrisch) met bij voorkeur een extra spanningsarme voorbereidende laag op de zandcement dekvloer waar de vloerverwarming in zit.

Vloerdikte:
2 a 2,5 mm in 2 lagen

Aanbrengtijd:
Afhankelijk van de grootte van het project ca 1,5 week doorlooptijd (incl uitharden ca 2 weken)