Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Onze producten voor openbare gebouwen

Béton Ciré
Béton Ciré Pro is een uitstekende oplossing om openbare ruimtes zoals musea of schouwburgen een stijlvolle uitstraling te geven. Door de verschillende afwerkmogelijkheden is maatwerk mogelijk. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het is naadloos en verbindt ruimtes met elkaar. Béton Ciré Pro is eenvoudig in onderhoud en bestand tegen hoge belasting. De vloer is ook toepasbaar over oneven ondergronden en bovendien eenvoudig schoon te maken.

Dempend en praktisch
Beton cire kan overal over worden aangebracht, ook over bestaand tegelwerk, kalkzandsteen, gasbeton of zelfs MDF. De hechting van het product is uitzonderlijk goed. Daarnaast is een Béton Ciré Pro vloer geluiddempend en bijzonder praktisch in onderhoud. Béton Ciré Pro is een bijzonder hard materiaal en door de sterke coating ook nog extra te verstevigen.

Kleuren en maatwerk mogelijk
Door de 76 standaard kleuren zijn vele afwerkingen mogelijk en kan de Béton Ciré Pro vloer volledig worden afgestemd op jouw specifieke wensen.

Voordelen:
– Bijzonder slijtvast
– Berekend op hoge belasting
– Naadloos aan te brengen
– Eenvoudig te onderhouden

Technische eigenschappen:
Vloerverwarming:
Kan op traditioneel systeem op basis van water-buizen (niet elektrisch) met bij voorkeur een extra spanningsarme voorbereidende laag op de zandcement dekvloer waar de vloerverwarming in zit.

Vloerdikte:
2 a 2,5 mm in 2 lagen

Aanbrengtijd:
Afhankelijk van grootte project ca 1,5 week doorlooptijd (incl uitharden ca 2 weken)