Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Interieurtrends door styliste Moniek Visser

Actueel

Interieurtrends
Je ziet de laatste tijd vooral veel materialen die rijk aanvoelen zoals velours stoffen, koper -en goudmaterialen, marmer. Materialen die qua kleur en structuur gezien mogen worden. MetalStuc is een hele mooie opvallende wandafwerking die goed past in deze tijd. Mensen zijn steeds vaker in het interieur op zoek naar eigenheid en iets unieks. En dat is juist iets wat je met deze wandafwerking goed zou kunnen bereiken in je interieur. Je zou deze wandafwerking kunnen zien als een groot wandschilderij. Eens iets anders dan een egale muurkleur.

Inspiratie
Voor het stylen van interieurs laat ik mij inspireren door een gevoel of sfeer. Denk aan een mooie reis, wandeling in het bos, schilderijen in een museum van bijvoorbeeld Kees van Dongen of Gauguin. Ik houd van natuurlijke uitstraling in een interieur. Natuurlijke materialen zoals linnen, wol, hout, rotan, bamboe, steen. Ik hou ervan als een interieur eigenheid uitstraalt en natuurlijk aanvoelt. Niet geforceerd trendy of hip maar juist ontstaan door de leefstijl van de bewoners. Een opvallend onderdeel in je interieur kan het geheel spannend maken. Door kleurgebruik of materiaal, ik zou het dan ook voor 1 wand in de woonkamer of slaapkamer toepassen. Zo behoud je de rust in je interieur.

Tip
Mijn tip voor je interieur zou dan ook zijn, doe wat goed voelt! je hoeft niet met alle trends mee te gaan, pik eruit wat je aanspreekt en maak daar je eigen mix van. Dat maakt jouw interieur uniek!

 

* Interieurstyliste Moniek Visser werkt onder andere voor VT Wonen, Libelle, Ariadne at Home en Home and Garden.


Geplaatst op 2 maart 2018