Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Specialist aan het woord!

Actueel

Trends
De vraag naar betonlook blijft volgens specialist in wand- en vloerafwerking Eric Slotboom onverminderd groot. Een badkamer, keuken, wand of vloer die naadloos is afgewerkt vinden veel mensen mooi. Béton Ciré Pro kan zowel op wand als vloer en is waterdicht af te werken dus daarmee erg geschikt voor de badkamer. Daarnaast zie ik een trend in grovere wand- en vloerafwerking in met name zwart/bruine tinten en roesteffecten. Maar ook gewaagde kleuren als groen en blauw worden vaker toegepast. MetalStuc past dan ook prima in deze trend vanwege de trendkleuren goud/messing, koper en roest. Door te zorgen voor een goede afstemming van kleuren en materialen ontstaat een een harmonie en dan kom je tot prachtige resultaten.

Tip
Vaak kijken mensen alleen naar het plaatje dat ze voor ogen hebben. Begrijpelijk maar minstens zo belangrijk is een goede gedegen ondergrond en te weten of de afwerklaag ook kan worden toegepast op deze ondergrond. Dat voorkomt teleurstellingen en eventuele problemen.

Mijn tip is dan ook laat je informeren door een vakman met kennis van zaken en referenties. Als je daarnaast jezelf een beetje verdiept in de materialen en materie kun je gericht vragen stellen aan de verwerker over de te gebruiken materialen en garanties. Zo heb je een realistisch beeld van de mogelijkheden en hierbij geldt ook vaak..goedkoop is duurkoop dat heeft zich in de praktijk helaas ook al vele malen bewezen.

* Eric Slotboom van Stucco Lusso (specialist in luxe wand- en vloerafwerking) is vooral werkzaam in het luxe particuliere segment maar daarnaast ook in de horeca, restaurants en hotels. Meer zien van StuccoLusso: www.stuccolusso.nl


Geplaatst op 25 april 2018