Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Specialist aan het woord

Actueel

Grijstinten verdwijnen een beetje naar de achtergrond en maken meer plaats maken voor aardetinten en groentinten. Zowel onze particuliere als zakelijke klanten durven meer met kleur te spelen dan voorheen. Daar gaat ons hart sneller van kloppen, aldus Juriaan Boogaard van The Liquid Collection. Met kleur spelen is namelijk echt iets wat bij ons past.”

Trends
“Veel zachte tinten en aardetinten in ruwe materialen met een hoog aaibaarheidsgehalte zoals Beton Ciré en linnen zijn toch wel de trend van nu naar mijn idee. Texturen en licht spelen een belangrijke rol in deze trend. Het moet zo natuurlijk ogend mogelijk zijn. Een Caramel kleur die we in het assortiment hebben is dan ook favoriet bij velen.”

Tip
“Mijn advies aan mensen is durf te durven, treed buiten je comfort zone en ga voor iets nieuws. Soms is dat eng en soms vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat een interieur een weerspiegeling is van de klant en adviseren dan ook om zeker niet te kiezen voor iets omdat het in de mode is of omdat iedereen ervoor zou kiezen. De interieurstylist in onze zaak, Giada Graziani, maakt met alle liefde een stylingplan om zo meer beeld te krijgen waar men zich op kan richten qua interieur. We denken graag mee met onze klanten en nemen alle tijd ter ondersteuning in het kiezen van een kleur.”

“Wij houden ontzettend van kleur, in ons eigen nieuwe huis gaan wij dan ook helemaal los met verschillende tinten. We gaan voor een Mediterrane sfeer, cozy en toch luchtig. Behalve onze eigen woning natuurlijk zou ik graag nog eens een compleet horeca interieur willen bepalen en Carte blanche krijgen. Ben gek op carte blanche, zowel qua budget als qua styling. De perfecte uitdaging om te komen tot een ultiem resultaat.”

* Juriaan Boogaards is al zeer geruime tijd specialist in het leveren en aanbrengen van kwalitatieve naadloze vloeren en wanden. Uitgebreide informatie en aanvullend advies geeft hij graag in de showroom in Amsterdam. Ook een afspraak op locatie is mogelijk.

  theliquidcollection.nl


Geplaatst op 30 juni 2020