Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Specialist aan het woord

Blog

“Natuurlijke materialen zoals hout, beton, metalen en natuursteen zijn op het moment veel gevraagd. Materialen waarbij warmte en tactiliteit een grote rol spelen”, aldus Linda Reichardt van Studio VOI. Samen met Joachim van Osch creëert ze prachtige interieurs die modern, luxueus en super functioneel zijn. “Het moet voor mensen prettig voelen en warmte met zich meebrengen. Daarnaast wordt ambacht en lokaal geproduceerd, ons inziens, steeds belangrijker. Béton Ciré past heel goed bij deze trend; natuurlijk, ‘aaibaar’ en door de ambachtsman/vrouw aangebracht. Uniek en onderscheidend, gemaakt in de kleur die jij als consument zelf uitkiest of laat samenstellen.

Trendkleuren
Warm en aards; roze, paars en terracotta zullen de aankomende tijd nog een grote rol spelen in het interieur. Qua materiaal denken wij dat Terrazzo nog meer populair gaat worden. Prachtig in combinatie met een stoere betonlook of warm hout. Natuurlijke producten in natuurlijke tinten gaan we in 2021 dus veelvuldig (blijven) zien.

Tip
Ons advies is durf te kiezen voor kleur en laat je goed adviseren over de eigenschappen van verschillende materialen en afwerkingen. Houd de basis rustig, dan komen accessoires en meubels ook beter tot z’n recht in een interieur. Kies voor een beperkt aantal materialen en kleuren en laat deze terugkomen in verschillende ruimtes van je interieur. Rustig hoeft overigens niet te betekenen dat er geen kleur kan worden gebruikt. Ook een best uitgesproken kleur, mits goed toegepast, kan een interieur heel rustig houden. Ben je opzoek naar iets bijzonders? Kies dan voor maatwerk. Uniek, hoogwaardig en veelal een creatie die uit samenwerking tussen klant en ontwerper tot stand is gekomen. Dat proces geeft extra lading en emotie aan je meubels /interieur.

Van een interieur waarbij veel aandacht is besteed aan details gaat ons hart sneller kloppen. Niet kiezen voor de makkelijke weg, maar voor iets bijzonders waarbij veel aandacht is besteed aan de uitvoer. Niet alleen het ‘grote idee’ is belangrijk, maar juist hoe dat ontwerp wordt uitgevoerd, dat maakt een interieur echt bijzonder. Het zijn de details die het verschil maken. Een totaal project op een bijzondere locatie  zoals een oude school of kerk staat nog op ons wensenlijstje.Volledige vrijheid en het vertrouwen krijgen voor het ontwerp van een volledig interieur; indeling, lichtplan, kleurplan electraplan, keuken en inbouwmeubels lijkt ons fantastisch.

Meer zien van Studio VOI? studiovoi.nl


Geplaatst op 10 december 2020