Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Specialist aan het woord

Actueel

 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Deze trend heeft ook invloed op de materialen in onze woning en daarbij is het zeer slijtvaste stucproduct Béton Ciré niet meer weg te denken aldus Khalid el Marchouhi van Prodeco Badkamers & Beton Ciré. “Beton Ciré gaat lang mee, is veelzijdig en vormt een mooie basis voor elk interieur of juist als eyecatcher in elke ruimte. Beton Ciré op de vloer is een voorbeeld van zo’n mooie basis. Het oogt als één geheel, is prachtig om te zien en heerlijk om op te lopen. En daarnaast nog de voordelen van het makkelijk onderhouden (geen naden en kieren) ervan. Béton Ciré is niet alleen toepasbaar als vloerafwerking, we hebben bijvoorbeeld ook een volledige keuken voorzien van Beton Ciré; keukenkasten/aanrechtblad/achterwand. Of spiegels in de badkamer, een bedombouw, tafels en nog meer.”

Trends
“We zien dat onze klanten voor de wat minder uitbundige kleuren gaan zoals grijstinten, aardetinten, groen- en blauwtinten. Dat is ‘veilig’ en ‘daar raak ik niet snel op uitgekeken’. Prima en niks mis mee natuurlijk, zeker als je Béton Ciré als basis wil in je interieur. Wil je Béton Ciré juist als eyecatcher, dan zijn de gedurfde kleuren prima geschikt en zorgen voor meer sfeer. We verwachten dat gedurfd kleurgebruik de komende tijd zal doorzetten. Langzaam aan wordt er steeds meer kleur gebruikt.”

Tip
“Mijn advies aan mensen die op zoek zijn naar bijzondere, decoratieve wand- en/of vloerafwerking is dat je absoluut voor Béton Ciré moet gaan. Mensen die het nog niet kennen denken misschien aan dat grijze spul met bubbeltjes en aan een strak en industriële uitstraling. Béton Ciré is zoveel meer dan dat. Met meer dan 75 kleuren kan je alle kanten op en zorgt Béton Ciré juist voor sfeer, warmte en kleur in je interieur. En je kan het zo leuk maken als dat je zelf wilt, dat maakt het dat jouw interieur uniek en persoonlijk wordt.”

Zeker in de badkamer, waarin wij helemaal ‘thuis’ zijn (we renoveren badkamers en brengen zelf Béton Ciré aan), heeft Béton Ciré echt een meerwaarde. Persoonlijk vind ik Beton Ciré ook erg mooi als het gecombineerd wordt met leuke tegeltjes; hexagon, visgraat e.d. voor nog meer (speels) effect. Het lijkt me erg leuk om nog eens een wellnessruimte volledig te renoveren en hierbij Beton Ciré toe te passen. Om ook in openbare ruimtes te laten zien hoe mooi Beton Ciré kan zijn!”

* Khalid el Marchouhi is specialist op het gebied van badkamerrenovatie en het aanbrengen van Béton Ciré. Maar ook toiletrenovaties, keukenrenovaties, zolderrenovaties zijn geen probleem. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring voert hij samen met zijn gedreven team alle afbouwwerkzaamheden vakkundig en professioneel uit. Vol passie voor het vak doen ze er alles aan om de wensen van de klant te verwezenlijken. Ze adviseren en zorgen ervoor dat alles nauwkeurig en netjes uitgevoerd wordt.

 prodeco.nu


Geplaatst op 12 mei 2020