Bijzondere wand- en vloerafwerking

Neem contact op

JURA kalkstuc

Specialist aan het woord

Actueel

Tegenwoordig is Béton Ciré en/of MetalStuc niet meer weg te denken binnen elk interieur. Door de vele toepassingen (structuren/kleuren) zijn deze producten voor iedereen toegankelijk. Nigel Blokker van Trendstuc ziet dat deze producten op steeds meer plekken in huis worden gebruikt, van badkamers tot keukenwanden, aanrechtbladen, een trappengat of zelfs in de woonkamer. Het wordt echt gezien als een aanvulling op het interieur, maar daarnaast is het ook nog makkelijk in onderhoud.

Trends
“Waar voorheen de grijze- en aardetinten erg populair waren zie ik dat men ook experimenteert met kleuren”, vertelt Nigel. “Zo heb ik laatst een oranje vloer gemaakt, maar ook de combinatie van koper/goud met zwart, blauw tinten of groen tinten zie ik veel terug komen. Mijn verwachting is dat deze trend steeds meer populair gaat worden”.

Tip
“Als men opzoek is naar een bijzondere wand- of vloerdecoratie zou ik adviseren te kijken naar het totaalplaatje. Soms moet je hiervoor uit je comfortzone stappen om het optimale effect te krijgen in je interieur.

Ik heb al veel soorten projecten gedaan, van een bed- and breakfast tot een oude brandweerkazerne. Veel projecten worden afgestyled met mooie accessoires, hierdoor wordt het Béton Ciré en/of Metalstuc geaccentueerd en wordt benadrukt dat deze producten echt van toegevoegde waarde zijn voor het interieur. Wat ik nog heel graag zou willen doen is een grote openbare ruimte, waarbij ik met meerdere toepassingen in één ruimte kan laten ervaren wat deze producten voor sfeer kunnen creëeren. Het zijn fantastische producten en in mijn optiek een absolute ‘must’ in ieder interieur!”

* Nigel Blokker is specialist op het gebied van exclusieve wand- en vloerafwerkingen. Hij voorziet zijn klanten graag van een unieke exclusieve ervaring door optimaal mee te denken over de invulling van de opdracht, waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staat. Kijk hier voor een indruk van de werkwijze van Trendstuc. trendstuc.com


Geplaatst op 6 april 2020