Italiaanse verf van Carte Colori

Carte Colori

Bij Via eStudio kunt u oa de kalk- en krijtverf van Carte Colori bestellen. Deze authentieke Italiaanse muurverf kenmerkt zich door het pure karakter en zachte, poederige uitstraling.

Naast kalkverf is er ook een krijtverf, lakverf, projectverf, vloerverf en een beschermende vernis van Carte Colori. Alle Carte Colori producten worden op een ambachtelijke en traditionele wijze vervaardigd en op kleur gemengd.

Bestellen
U kunt de Carte Colori kalkverf bij ons in de showroom op de Schaafstraat 26C bekijken. Het bestellen van Carte Colori producten kan direct bij ons. Levertijd is ca 3 werkdagen.

Daarnaast heeft ViaeStudio in samenwerking met Carte Colori een speciale Carte Colori Beton Ciré. De kwaliteit Beton Ciré Pro van ViaeStudio met de unieke kleuren van Carte Colori.

Verven

Kleurencollectie

Carte Colori Beton Ciré

In samenwerking met verfspecialist Carte Colori hebben we een ‘Carte Colori’  Beton Ciré-lijn. De vertrouwde kwaliteit van Via eStudio met de unieke kleuren van Carte Colori. De ‘Carte Colori’ Beton Ciré is verkrijgbaar in 11 Carte Colori kleuren in Beton Ciré gemaakt:

Gritti, Kiezel, Beton, Leisteen, Leem, Split, Palladio, Oud Hollandsche Witjes, Sculptura, Fossil en Sahara

‘Carte Colori’ Beton Ciré wordt alleen verkocht bij geselecteerde Carte Colori sterdealers en in samenwerking met erkende verwerkers met aantoonbare ervaring en goede garantie. Zij kunnen u alles vertellen over de eigenschappen, uitstraling en mogelijkheden van ‘Carte Colori’ Beton Ciré.